Tällä sivulla on hyödyllisiä tietoja, ohjeita ja foorumin säännöt sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Yleistä

Homesaneeraus on suomenkielinen, maksuton keskustelufoorumi. Foorumi on perustettu vuonna 2018.

Ongelmia kirjautumisen kanssa?

Varmista, että yrität kirjautua oikealla tunnuksella ja salasanalla. Jos salasanasi ei toimi, tilaa uusi salasana tästä. Jos et saa sähköpostiisi uutta salasanaa puolen tunnin kuluessa, tarkista roskapostisuodattimesi. Laita viestiä ansrii(ät)hotmail.com.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on ilmaista, mutta vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät vain rekisteröitymislomakkeen tiedot, ja sähköpostiisi lähetetään aktivointiviesti. Voit muuttaa omia tietojasi sisäänkirjauduttuasi (paitsi käyttäjätunnusta). Rekisteröimääsi käyttäjätunnusta ei voida poistaa eikä muuttaa myöhemmin. Yhdellä käyttäjällä saa olla vain yksi tunnus. Voit muuttaa tietojasi sivuston vasemmasta yläkulman WordPressin ohjausnäkymästä.

Ylläpito

ansrii(ät)hotmail.com

Foorumin säännöt

Käyttäjäksi rekisteröitymällä ja tätä foorumia käyttämällä osoitat hyväksyneesi seuraavat säännöt:

  • Et esitä mitään loukkaavaa, vihamielistä, rasistista tai muuten lainvastaista sisältöä.
  • Moderaattori pyrkii poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista. Kaikkia viestejä on kuitenkin mahdotonta tarkistaa. Vastuu viestien ja liitetiedostojen sisällöstä on aina kirjoittajalla itsellään.
  • Käyttöoikeus voidaan evätä pysyvästi kolmen moderaattorin antaman varoituksen, kolmen jäähyn tai näiden yhdistelmän jälkeen.
  • Antamaasi sähköpostiosoitetta ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä sitä levitetä, myydä, anneta tai muutenkaan saateta kolmansien osapuolten käyttöön. Antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään vain palvelun kannalta olennaisten tietojen lähettämiseen (salasanan lähetys, sähköpostivastaukset). Sähköpostiosoitetta ei näytetä muille käyttäjille, jos et salli sitä oman käyttäjätunnuksesi asetuksissa.

Netiketti

Netiketti on enemmänkin käyttäytymisohjeisto kuin säännöstö: noudattaminen on täysin vapaaehtoista. Toisaalta, ei kannata ihmetellä, jos vastaukset ovat tylyjä tai kukaan ei vastaa. Tässä muutama ohje:

  • Ennen kuin kysyt, selvitä. Lue ohjeet (tämä sivu) ja kokeile hakua. Samaan kysymykseen on todennäköisesti vastattu jo monta kertaa. Kysyessäsi ongelmaan ratkaisua kerro ainakin mitä olet jo tehnyt ja mistä on kysymys (esimerkiksi käyttöjärjestelmän versio, ohjelmaversio, konemalli).
  • Lainaa vähän, mutta niin pitkälti kuin tarvitsee. Älä lainaa koko viestiä, ellei ole aivan pakko.
  • Vältä tyhjänpäiväisiä viestejä. Jos viestin sisältönä on pelkkä hymiö, se joutuu aika herkästi poistettavien listalle.
  • Älä pyydä vastauksia sähköpostiisi. Homesaneeraus on keskustelufoorumi, jossa on tarkoitus keskustella ja voit tilata foorumilta ilmoitukset uusista viesteistä sähköpostiisi.
  • Käytä järkeviä otsikoita. Otsikon tulee kuvata keskustelun aihetta.
  • Älä milloinkaan poista viestistäsi tekstiä saatuasi ratkaisun ongelmaasi tai myyntitapahtuman tapahduttua.

Foorumilla mainostaminen

Mahdollisuuksia Foorumilla mainostamiseen on useita. Tarjolla on muun muassa banneripaikkoja tai kuvakaruselli. Kysy muita vaihtoehtoja:  ansrii@hotmail.com

Avatar-ohjeet

Avatar on kuva, joka näytetään viestin kirjoittajan nimen ja muiden tietojen yhteydessä. Kuvan koko on rajattu 80×80 pikseliin ja 6 kilotavuun. Älä käytä animoituja kuvia, sillä ne tekevät foorumista vain levottoman. Pidä huoli, että sinulla on avatar-kuvaasi käyttöoikeus, vastuu muiden kuin omien kuvien jaosta kuuluu profiilin luojalle, ei sivuston ylläpitäjille.

Allekirjoitus-ohjeet (Tietoja itsestäsi)

Älä liitä allekirjoitukseesi vilkkuvia kuvia. Allekirjoitukseen voi laittaa vaikka tietokoneesi kokoonpanon, jotta ongelmien yhteydessä laitteiston kokoonpanoa ei tarvitse enää erikseen selvittää. Ilmoita kaupunki tai kunta jossa asut, tai jätä ilmoittamatta.

Tietoa sivuston ylläpitäjästä

Sivuston ylläpitäjä on rakennusinsinööri, jolla on satojen vesivahinko- ja sisäilmakorjausten kokemus. Ylläpitäjä vastaa myös kysymyksiin ja osallistuu keskusteluun.